Klippt av håret!

Ja nu har man klarat av första dagen i skolan och inte är det någon mjukstart man kommit till! Fick massa uppgifter direkt och till på torsdag skall jag veta typ allt om sjukdommen Strok! Har kommit i en bra och väldigt öppen och pratsam basgrupp vilket är så skönt! En jätte bra handledare med!

Efter skolan bar det av till Lok&Motion och inköp av ett gymkort! Trevligt har min intro på torsdag så sen börjar allvaret! Efter detta bar det av till stan i sällskap av min underbara Ida som stöd när jag nu skulle till frissan! Klippte mig väldigt kort tycker jag och blev mer än nöjd! Tack underbara Frida! (Frisören). Efter frissan bjöd min lilla ida mig på lunch på 1344 och det var inte illa kan jag säga. Blev en bakad potatis med skinkröra! Sen börja jag och Ida att skringa på stan, inhandla två tröjer och ett par träningsskor samt vax till mitt hår! Sen kom Idas syrra Emma och sprang med oss ett tag och sen var hon hungrig så gissa vad vi gick då? Jo till 1344 igen och så tog jag en bit kladdkaka så nu är jag mätt som bara den.

Nä nu bör man väl sätta sig och plugga lite och skriva en alla datum i almenackan!

Kommer en bild på nya frillan!
image1

Tjing

Öland

Ja då var man hem kommen från Öland efter två dagar på blåstens ö. Har varit mysigt att komma bort lite och bara göra vad man fick lust till! Märtas mamma hade även lagat jätte god mat!

Så nu är det till att ta det lugnt innan skolan börjar kl 8 imorgon bitti! Sen skall man ju även till frissan och bli fin. Skall bli så skönt att få klippa bort denna rishögen!

Nä orkar inte skriva mer just nu, men kommer kanske mer sen!

Tjing

Semester

Ja nu har jag semester i en vecka, så skönt att bara vara ledig! Bara synd att min semeter skall präglas av dåligt väder och regn!
På måndag börjar skolan igen och det blir tillbaks till verkligheten. Skall bli ganska kul att komma igång igen men det kommer bli tufft. Så till jul kan man andras ut, då har man klarat halva utbildningen och den svåraste biten har det sagts.

På måndag kommer även lönen och man kan få lite nytta av detta liv man levt i sommar. Börjar med att ta tag i livet och jag har tid hos frissan på måndag. Skall bli drastiska förändringar. Skall även inskaffa mig ett gymkort och en ny cykel, så nu är det slut på slappe livet och man kan ju hoppas på att vara i bättre form nästa sommar! 
Skall även skaffa mig en laptopPappa hjälp vilken skall jag köpa!?!. Funderar även på att köpa en iPod men jag vet inte, min nuvarande Mp3a fungerer ju inte och slukar batteri som ja jag vet inte vad! Man får se vad lönen blir och va allt det andra kostar! 

Snart är det även dags för personalfest på jobbet och ja jag hoppas vi får fint väder så vi slipper trängas i Mitas lilla stuga i skönstaviken utan kan sitta ute och bara ha det mysigt! Har verkligen de bästa arbetskamraterna man kan få. Sen skall vi unga på jobbet ut och röja stan på kvällen är ju en onsdag så det är gratis inträde på alla ställen! Jag, Carro och Evelina skall rocka fett den kvällen! Skall inhandla mig lite nya fina kläder kvällen till ära. 

Nä nu skall jag läsa lite innan jag skall bort och hjälpa Martin lasta in sitt lilla lass med kläder! Han kommer ju hem nu, inte själv i ghettot längre!!

Tjing 

Helg

Ja nu är det fedag och man skall jobba hela helgen, tur man jobbar med Carro så man kan ha det lite roligt!

Idag på jobb så festa jag och carro till det lite och laga riktigt fin fredagskvällsmat men kycklingfilé och pommes, gick väl hem hos några (Jag och Carro).

Nä nu skall man väl ta det lite lugnt innan man skall lägga sig så man är piggelin imorgon när man skall till jobbet!
Blir inte så långa bloggar nu men har inte så mycket att skriva om nu men det kommer väl sen när skolan börjar och man kommer utanför jobbet och får ett privat liv igen, hihi.

Måste ju bara säga grattis till min kusin här i efterskott du fyllde ju år igår! Nu är du halvvägs till Tant!

Tjing

Onsdag

Ja nu har man snart varit ledig i två dagar. Kan väl inte säga att jag har hittat på så mycket har ju inte varit väder till det.
Imorgon skall man tillbaks till jobbet och jobba sina sista fyra dagar, skall bli skönt med lite semester innan skolan börjar igen den 27.
Nä nu skall jag dricka upp min kopp kaffe och prata lite med mamma på msn, sen blir det väl sängen så man är pigg imorgon när man skall tillbaks till jobbet.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0