Inte igår

Nä det kan man lungt säga att det inte var igår man skrev här. Skall jag vara ärlig har jag inte laggt så mycket tid på bloggen då det har varit mega mycket i skolan.

Vad händer i livet just nu då?
Jo skolan rullar på och jag trivs verkligen som fisken i vattnet både med utbildningen och med Karlskrona för tillfället! Skolan är det mycket i nu men det blir lugnare då vi har tenta på fredag, onsdag idag och jag har inte tentaångest än. Bra el dåligt!?!

Med det övriga livet funkar det väl, man gå och lullar i sin egna lilla värld här ute i förorten! Har hänt  mycket annat som har förhjöt livet lite!
Var ute i lördags och festa med mina goa kompisar och ERIC SEGERSTEDT jo du läste rätt! Han satt ett bord bort från oss och lilla underbara Märta var ju lite pinsam när hon gick fram och fråga hur mycket han fick för att gå ut i denna hålan och svaret var ju typ vad man önskar sig ha på kontot!. Var en mycke trevlig kväll med förfest hos systrarna Månsson och efter ett tag (en baginbox senare) såg Sophie och Ida ut så här.

image2


Efter för esten trog vi till THE ute ställe här i karlskrona. Kom hem vid halv fyra och då var lilla Sophie pigg och satte sig framför tvn ett tag.

Annat som har hänt är att jag har sagt upp mig från ett av mina jobb/uppdrag och skall få ett nytt, kände att det var tid för det nu då det gamla bara har tröttat ut mig!

Annars är det väl inget nytt sen man skrev här senast el jo det e ju mycket med det tas inte över nätet!
Skall hem till helgen och bara ha det underbart. Träffa Eva och Klasson och ut och äta och festa! Plus att jag skall träffa min underbara familj! Älskar er!!

Nu håll jag nästan på att glömma att jag har fått en rese kompis och en underbar person man kan gå ut och skaka rumpan med! Lilla Lina från gamla Petri! Fan vad glad jag blev när jag såg dig i lördags!

Nä nu får det vara bra för idag och jag skall skärpa mig och blogga oftare!

Tjing


RSS 2.0