På jobb

Sitter just nu på jobb och har det riktigt lugnt. Skickat hem E min kollega efter lunch då vi bara går på varandra. Imorgon har jag tagit semester och det skall bli riktigt skönt med fyra hela dagars ledighet. Efter jobb blir det ett varv in om affären och imorgon skall jag städa innan J kommer för att spendera helgen här. In planerat är Ven med cykling på lördag om det är väder och en tur på Väla då J behöver nya kläder, det behöver dock inte jag då kläd inköp denna lönen redan är tillräckligt (shopoholic).

Nä lika bra att sluta innan Nicke nyfiken (chefen) dyker upp bakom mig. Uppdaterar med bilder efter helgen.

Nämen har man sett en uppdatering!!

Vart skall jag börja? Kanske med att ge mig själv en rak höger!?! Som ni märker är det ett bra tag (läs evighet) sen jag uppdatera. Om man skall komma med dåliga ursäkter så har jag en massa bra på lager, skriv en kommentar så kan jag maila över listan som är på ca 20 A4 papper :P

Mitt sensate inlägg va från en vacka innan flytten, allt som hänt sen dess går bara inte få med i ett blogginlägg så ni får nöja er med en mindre resumé och så lovar jag att det skall bli med uppdatering iallafall några gånger i veckan, mer lovar jag inte.

Ja kan ju börja med att man då åter är Helsingborgska eller varit det i två månader snart ju. Trivs kanon i min lägenhet och med allt vad som livet erbjuder just nu. Trivs underbart bra på jobbet och har fått vik ända till slutet av 2010 så man kan ju säga att framtiden är stabil.
När tiden för vikariatet går ut hoppas jag att livet får en annan vändning och att jag får en annan titel än flickvän. Hade inte haft något emot att flytta ihop med J nu men bäst att vänta, sen är det stora och svåra att övertala mannen till att vilja bo här i Helsingborg men om jag skall vara ärlig har jag inget emot att flytta till Älmhult men tror inte släkten och vännerna här vill missta mig igen, men får låta tiden visa vad den har att bjuda på.

Annars blir det mycket mys med vänner och familj och så klart det bästa i livet J. Bjuder nedan på lite bilder från de senaste månaderna och så lovar jag att det blir bättre uppdatering.

     

                                



Bilder: Lägenheten ut en massa vinklar, jag och J som visar varandra vår enorma kärlek, Eva, maxi bus, en skärpt mamma och sist men inte minst en gåva från Eva.

RSS 2.0