Hur lyckas dom?

Ja det kan jag/man under många gånger. Ja alltså hur i fanken lyckas fåglarna skita på fönsterna. Är bara en och en halv vecka kvar till flytt och det har varit dax för flyttstäd länge nu, men just nu sitter jag här och är så himla glad att jag inte putsat fönsterna än. När jag kom hem från Älmhult igår och rulla upp är det inte bara en utan fem fågelskitar på fönsterna, ett på varje!! Kan man bli mer än trött. Ja blir fram med fönsterskrapan i sista stund innan flytten.

Annars är livet bara tipp topp och jag har fått G på allt i skolan så nu är det bara att vänta och vänta tills det blir det 5/6 och examen. Innan dess skall jag flytta till helgen och sen bli sambo med Martin i fem hela dagar, hur skall detta gå??

Längtar som bara den tills på lördag då jag skall få träffa mamma, pappa, syskonen och min älskade Eva. Älskar dig som bara den gumman <3

Nu vankas det lax så nu blir det inte mer just nu!

Ha det bra och kyss på pannan så länge :D

Slut på prov och ofrivillig läsning

Nu har jag haft mina sista prov och fått G på de, nu är allt klart och nu skall man bara vänta på att det blir den 5/6 och dag att gå in i krykan.

Allt går bra på praktiken och nu är det bara 9 arbetsdagar kvar.

Till helgen blir det Älmhult och älsklingen. Har inplanerat bio, växjö och en fisketur om det är väder. Jga vill även åka en vända till hbg och hälsa på familjen samt se min lägenhet. Mamma och roffe hämta nycklarna till den i måndags. Känns så nära nu och jag vill bara att tiden skall gå snabbt.

Har en rolig film jag vill lägga upp men tror inte det uppskattas så av alla så får ta och hålla den för mig själv, kanske filmar en annan bra film som kan visas här på bloggen, håll koll efter helgen.


Lite sjuk...

...nä inte på riktigt bara på lossas. Idag har jag varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt. Har packat lite och små fixat. Nu är det mesta fixat inför flytten och det som återstår är att fixa en dongel och packa de sista triljoner saker jag har samlat på mig.



Bokhyllan och allt i den hörnan av rummet nedpackat. Har även packat ner en stor del av köket men massa kvar. Tror jag har en viss förkärlek för köksinredning och köksprylar :S

Nu är det bara 4 veckor och två dagar kvar till examen. Börjar kännas nu och än mer igår när Martin kom över med de nya namnskyltarna. Jag har betsällt en massa men bra att ha, kan man byta efter humör :P Skall börja använda den svarta nu i sommar.



Resten av veckan blir det en kväll imorgon och en morgon på fredag på praktiken. Jag trivs riktigt bra där och känner att jag nu kommit in i min roll som sjuksköterska på riktigt.
Efter pratiken på fredag blir det till att springa till tåget och åka till det bästa som finns just nu. Helgen blir det ett besök i Killeberg då Jonas storasyster är hemma och sen skall vi ut och se om vi kan fånga någon middag på lördagkväll om vädret tillåter. Älskar att fiska och längtar en massa, kommer säkert regna bara för det!!

Hittade denna otroligt söta klänningen när jag var i stan i tisdags, var bara tvungen att skaffa mig en.



Nu skall jag äta jordgubbar och njuta av min "sjukdag".


RSS 2.0