Konsten att sova tre timmar på 2 dygn

Tisdags kväll och jag är grymt trött. Har jobbat natt och fick inte sova mer än tre timmar innan det var dax att stiga upp och åka till den underbara basgruppen. Bara två basgrupper kvar på hela utbildningen!! Idag skulle vi berätta hur vi blir som sjuksköterskor, ja du en jäkligt bra fråga. Kan jag få återkomma om 20 år? Gick bra och nu är det bara ett arbete, bedside testet och praktiken kvar sen är jag färdig!! Är så glad att jag klarade tenten på första försöket.

Idag efter basgruppen åkte jag in till stan för att shoppa en klarat tenten present och ta en fika med Lina. Blev två koftor från GinaTricot och en väska från Åhlens. Fikan med Lina var underbar som vanligt och gud vad jag kommer sakna dig och alla andra från jobb.

Kommer bli två tuffa veckor nu utan Jonas. Är knappt ledig något och när jag är ledig jobbar han :( Men blir antaglingen Älmhult nästa helg. Den som väntar på något gott ;) Tackar Bell för att han uppfann telefonen :P

Nu skall jag äta poppisar och titta på tv, och sen skall jag SOVA!!


Hur kär kan man bli?

Nu har ännu en helg på detta året gått. Varit en underbar helg med älsklingen och hans familj.

Jonas kom i onsdags kväll och så blev det en mys torsdag i Karlskrona, va en runda på stan och sen blev det en premiärglass på Glassiären. Om man kommer sakna något med Karlskrona är det just Glassiären. På fredagen blev det en vända i skolan, under tiden lyxade mannen till det med att sova ända tills jag kom hem igen :P På kvällen körde vi till Älmhult då lördagen skulle spenderas med Jonas föräldrar. Lördagen va det upp tidigt och frukost hos familjen kl 9. Efter frukosten åkte vi till Osby där det var outlet i en massa fabriker. Jonas föräldrar skulle köpa ny ytterdörr och de hitta en super fin. Jonas hitta utemöbler till balkongen som också va jätte fina. Efter all shopping blev vi bjudna på grillat. Kvällen avsluta vi hemma i soffan med Robinson.

Idag har det bara varit lugnt och vi sov till vi vakna, sen tåget tillbaka till Karlskrona och Jonas åkte på fotboll med en kompis, hoppas de hade roligt!

Nu skall jag sova då det är tillbaks till avd 49:e imorgon och slava från 7-15.30.

Bjuder på en bild av min sötis, och mina enorma lår :P


Ledig och sol

Idag belv jag ledig, ville ta bort min torsdag men då skulle jag vara på mottagningen så min handledare tyckte jag skulle ta bort onsdagen istället. Klappat och klart, när man vakna imorse tacka man ju inte nej. Riktigt underbart vårväder och nu sitter jag bara och vänta på att sötisen skall komma, om han vaknat än :P Sötisen stannar till på söndag eller så åker vi till Älmhult på fredag får se, vad tycker ni? Östkustens skärgård eller de djupa smålänska skogarna?

Nu skall jag ut och sätta mig för att få lite pluggat idag, hoppas hjärtat kommer snart!!


Dagens vår klädsel. Plus kofta vid
utevistelse.

Påsk och Helsingborg

Nu har jag varit dålig med uppdateringen igen, fy skäms på mig!!

Har varit mycket i veckan med praktiken och tre morrnar i rad. På långfredag fick jag även ett trevligt och oväntat besked att vi va lediga på måndagen så det blev hastigt bestämt att helgen skulle spenderas i Helsingborg. Blev en underbar påsk i Helsingborg med familjen, vänner och massa sol. Jag och Eva har haft en otroligt rolig helg och jag längtar massa till sommaren då vi skall sitta på mina gröna utemöbler och dricka vin :D Belv en del bilkörning med i helgen och med dessa fraser tror jag att en läsare fattar ialla fall! "Hälsa från mig" "Tack för senast, älskling" och "bussen kommer snart".

Nu skall jag snart bege mig till sjukhuset för att hinna hämta ut kläder innan basgruppen börjar 12.30 och sen blir jag kvar hela kvällen, slutar 21.30. Sen morgon imorgon och efter det ledig igen och då kommer mitt hjärta hit, skall bli så mysigt!!

Skriver mer när jag kan, om jag får :P

Denna fina bil hitta jag och Eva när vi va ute och tog oss en tur :D


HLR eller avancerad hångelkunskap?

Idag blev det till att sätta klockan på ringning. Va ett bra tag sen jag behövde det och det kändes lite konstigt. Skola kl 10 och HLR med Anna-Greta. HLR eller avancerad hångelkunskap? Riktigt äckligt att blåsa i den dockan, "se till att du sluter helt tät med dig egen mun runt miniAnne". Jo tack!! Gick bra med HLRen även om jag bara än intagit 175 kalorier, Martin var mer slut än vad jag va! Detta blev dagens träning då jag garanterat har gjort av med mer än de få kalorier jag fått i mig idag och kommer få i mig :S

Kl 14 är det intro på avdelningen och jag skall då få träffa min handledare och T3:a som jag skall vara handledare åt nu i nio veckor. Hoppas lite på att få en kille, vet inte varför men har i min fantasi en förhoppning om att det blir lättare, blir det så?

Tänkte bjuda på lite bilder idag.


Dagens yttre. HLR vänliga kläder!


På språng! Min nya fina väst!


MiniAnne! Inte god att pussa :P

P.s Saknar dig hjärtat!!

Oj oj

Det va inte igår jag uppdaterade här som läsarna har märkt. Nu tar jag tag i bloggen igen då livet just nu sprudlar av glädje, kärlek och vårkänslor. Mycket att skriva om men jag vet inte vart jag skall börja.

Jag och Martin klarade vårt arbetet och det är bara så underbart. Har man det ur välden och man kan koncenterar sig på praktiken och det nationella provet den 17/5.

Gått och kärat ner mig har jag med gjort. I en helt underbar kille, jag kommer spendera mycket tid i Älmhult. Vill dit nu!! Saknar dig jätte mycket sötis.

Idag har jag även börjat på sista omgången av Camebridge så nu skall jag bli vår och sommar fin och det sista skall bort. Mäter nu 95 och skall eller vill ner till iallafall 75 innan sommaren. Vill ju ha en riktigt fin kläning på mig på examen!

Detta var en liten uppdatering av mitt liv det senaste veckorna. Har inte hänt så mycket mer än att jag pendlat mellan Karlskrona och Älmhult. Älmhult är underbart ;)

Nu skall jag in i duschen och sen iväg till skolan. Underbart väder så det blir en promenad hem!

Glömde ju bort att jag har ju fyllt år. Nu är man 22 år gammal och snart tant :P Ännu inte blivit firad så mycket mer än av kompisarna här och kärleken! Detta fina fruktfat fick jag av Christina och Martin. Tack så mycket!!


RSS 2.0