En 4:a årings syn på pussar.

Ännu en dag i Helsingborg till ända. Dagen har varit fylld med underbara saker som stan med Eva och samtal på telefonen.

När vi satt och åt lunch såg vi en tjej gå förbi utanför med en reklamskyllt där det stod "Martinshop, stans erotikaffär du vågar gå in i". När jag ser en sådan skylt måste ju jag bara kolla in det. Tog oss en vända dit när vi ätit upp och det var en trevlig lite butik med massa roliga saker ;-) Kan ta er en titt här: http://www.martinshop.se/

När jag skulle lägga min lillebror nu ikväll bjöd han på den roligatse utläggningen om pussar.

Jag: Kan jag få en puss?
Max:
Jag: Varför inte det?
Max: De är slut, jag har inga kvar
Jag: Vart har du gjort av alla pussarna då?
Max: De tog slut på dagis innan
Jag: Har du sprungit runt och pussat tjejer där hela dagen?
Max:
Jag: Men hur kan då pussarna vara slut?
Max: Jag har inte pussat på tjejer, jag har pussat på Sebbe.
Jag: ??? Sebbe! Har du pussat på en kille?
Max: Ja han är så god så jag kan äta upp han

Har börjar jag bli lite smått fundersam, men inser ganska snabbt den pillimariska blicken han ligger inne med. Spelar med ett tag till.

Jag: Vill du inte pussa på tjejer då?
Max: Nä jag vill bara pussa killar som Sebbe, pappa, Alex och mamma
Jag: Men mamma är ju ingen kille!
Max: Jag vet, jag pussar på tjejer ibland.
Jag: Kan jag få en puss då?
Max: Nä, de är ju slut
Jag: Men kan du spara en som jag kan få imorgon?
Max: Vi får se. Nu vill jag sova
Jag: Okej, en godnatt puss?
Max: NÄ!

Har fick jag vifta med den vita näsduken och se mig som besegrad. Men jag ger mig inte och skall in i kampen imorgon med. Jag skall ha en puss :P


Helsingborg, och lite svart arbete på det

Nu är jag hemma i Helsigborg på en liten semester, skönt att komma bort lite.
Allt med arbetet går bara bra och vi är "klara". Det vi har kvar är stavfel, meningsuppbyggnad och titta över allt i helhet några gånger. Skall bli skönt att lämna in det den 10 mars.

Dagen har jag spenderat med min underbara vän Eva. Hon hämta mig hemma vid tio och sen blev det Väla. Handla en ny mössa, en halsduk och ett par vantar allt för undet 100:- så det var några riktiga klipp :P
Blev lunch på blå tuppen och en fika på Alexandras inne i stan. Mysigt med heldagar, med enmort mycket prat och skvaller. Vi är några riktiga gossip girls ;-)

När jag kom hem sen, blev det datan ett tag och mycket prat där med en annan underbar vän! Allt kommer lösa sig gubben :P

Sen va det jag som skulle stå för middagen så bara att ställa sig vid spisen, blev köttfärssås ala Sophie. Riktigt smarrigt men hemligt recept, hehe.
Efter middagen tog jag och mamma en lång promenad och vandra gata upp och gata ner och spana in hos folk, så himla roligt.

Imorgon skall jag följa med mamma till jobbet och sortera journaler åt henne. Skall bli roligt att göra något och inte bara sitta hemma hela dagen, men hade kunnat vara lite roligare uppgifter kanske. Så imorgon skall jag jobba gratis åt Helsingborgs stad (sch, säg inget).

Nu blir det lite msn och tv, sen sängen! Upp och jobba imorgon ju :P

Kan man längta till annat än våren när man ser
denna bilden?




Jag vill jag vill!!

Ja nu känner jag att jag vill blogga igen! Men de jag vill blogga om kan jag inte blogga om än! Så ni får vänta lite till! Men
 
jag är lycklig :D Bara så ni vet!!




Hmm!?!

Nu har denna sidan stått öppen i mer än två timmar! Jag har lite blogg torka just nu! Tror det är bäst att jag släpper detta.
 
Kanske tillbaka imorgon eller en annan dag, men tillbaka kommer jag snart!



Bjuder in er till mitt liv igen när jag känner att jag har något vettigt att skriva.

Vad skall vi göra?

Ja den frågan ställde jag och Martin oss i förmiddags, klockan var bara 11 och vi viste inte vad mer vi kunde göra på arbetet. Är seminarium imorgon och då får man veta hur det går, hoppas hon är snäll lilla Gunilla! Eftersom vi inte viste vad vi skulle göra begav vi oss hem, så skönt att komma hem när det fortfarande var ljust ute :p

Ikväll skall jag iväg och simma. Inte Tojje som är badvak idag, tyvärr :(. Fått med min Martin tror jag och det var inte igår. Hoppas nu bara inte att där är en massa snygga killar där för då har han fullt upp och jag bara skrattar och kan inte koncentrera mig. Skall sola 20 min med om det finns någon tid, hoppas!

Nu måste jag paka, inte gjort det än!


Lite färska blommor gör så mycket!!

Myslördag :D

Lördag och jag är tillbaka!

Fredagen i skolan gick si så där och det var extremt tråkigt. Hade även hemlängtan så det hjälpte ju inte. Fick skrivet lite på den teoretiska referensramen tack vara Martin så på måndag är det jag som får jobba extra mycket. Tog vårdnaden för termosen en vecka till som kompensation ;-)
På tisdag har vi mittsemiarium och det skall bli väldigt spännande då den läraren vi har är helt ny på skolan så ingen vet hur hon examinerar. Så antigen sågar hon vårt arbete helt eller så klarar vi det ganska lindrigt. Hoppas på det sista då de resterande veckorna då kommer bli lugna.

Kvällen igår var mys fullt ut och de förföriska räkorna i het sås var otroligt goda. De kommer jag laga många gånger till men med lite ändringar i receptet.
Sovit som en prinsessa inatt då man inte hörde hissen om man hade huvudet vid fotändan, himlas skönt va det. Sen är det otroligt mysigt att vakna som jag gjorde imorse ;-)

Nu skall jag in till jobba och ta en fika med Camilla som måste utstå vår värsta kollega hela kvällen så tänkte förgylla hennes arbetesdag ett tag! Hoppas jag lyckas med det brukar vi göra. Miss och Mrs flummistar är vi :D


Blir en ego bild idag!

Ledig= sovmorgon

Ja idag var jag ledig från skolan vilket innebar att Sophie hade tänkt ta sig en lång och skön sovmorgon. Som alltid när man vet att man kan sova hur länge man vill, vaknar man tidigt. Idag vakna jag första gången 6.45 precis den tiden jag går upp när det är skola, men hade tur att jag kunde somna om och vakna igen 8.00 och var hur pigg som helst. Så otroligt skönt.

När jag vakna blev det frukost och sen in till stan och en tur i det stora badkaret. Var min älsklings badvakt och han blev jätteglad när han såg mig och sen hade han fullt upp med att kommentera mig och min vattenflaska.

Tojje: Är det hembränt i den där?
Sophie: Ja, det blir lättare att simma då.
Tojje: Du är en rolig flicka du!

När jag hade simmat klart och tagit förväl av Tojje för denna gången, blev det 20 mins sömn i solariumet. Glömde stänga av ansiktskanonen så va röd som en kräfta när jag kom ut, men börjar lägga sig nu.

När jag kom hem från stan blev det bara en snabbis in om och sen ner till City gross och inhandla godsaker till morgondagens middag.  Efter handlingen blev det lite tid lagt på examensarbetet och sen skicka jag in det till examinatorn inför mittseminariumet på tisdag. Hoppas det går bra då och att hon är nöjd med det vi gjort.

Skola imorgon och sen en myskväll ;) Hörs kanske igen på lördag!


Helgen i Helsingborg

Nu är jag tillbaka hemma i Karlskrona och i min hjärna är det idag måndag. Farligt att vara hemma på en vardag. Helgen i Helsingborg va skön med visa små men, otroligt mycket träningsvärk efter busfabriken så jag kan knappt gå :P Va en vända på IKEA när man ändå var i närheten, det besöket var inget bra för blodtrycket. IKEA är eller va mitt favortivaruhus och kunde gå och drömma där länge, men nu har det sjunkigt mycket i mina ögon. Detta stora varuhus hade inga värmeljus, jag blev bara så arg. Nu skall jag sluta handla där och köpa mina värmeljus på City gross, de skall bara veta på IKEA att det mister en kund som använder mycket värmeljus. Handlade dock två påslakan set på IKEA men de ser jag som mina sista köp där.

Arbetet rullar på och just nu har båda en känsla av att allt går lite väl bra, men den dödar väl vår examinator på tisdag då vi har seminarium.


De fina påslakan setet från IKEA. Vändbart.

RSS 2.0